Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Alphen aan den Rijn

Tandheelkundig Centrum Vitalis biedt als verwijspraktijk een breed scala aan gespecialiseerde tandheelkundige zorg. Wilt u een patiënt snel verwijzen naar een ervaren  parodontoloog, Endodontoloog of implantoloog? Of heeft u een patiënt waarvoor u bij uw behandeling ondersteuning wenst van een collega, gespecialiseerd in restauratieve/reconstructieve tandheelkunde? Uw patiënten kunnen bij ons rekenen op hoogwaardige zorg, als verwijzer mag u bovendien vertrouwen op collegialiteit en integriteit.

Integriteit gegarandeerd

Naast een verwijspraktijk voeren wij bij TCV een algemene praktijk. Onze integriteit is echter absoluut gegarandeerd, u kunt erop vertrouwen dat wij geen verwezen patiënten opnemen in ons patientenbestand voor algemene tandheelkunde. Een verwijspraktijk is immers geen ‘verdwijn’-praktijk!

Tijdens het behandeltraject zal uw patiënt ook nadrukkelijk worden geadviseerd om de reguliere controles en behandelingen bij u voort te zetten. Het is vanzelfsprekend dat alle patiënten na afhandeling direct worden terugverwezen naar uw praktijk. Indien er andere behandelingen voortvloeien uit onze behandelingen, dan wordt dit altijd met u overlegd, bij voorkeur telefonisch.


Handig verwijsblok

Om uw verwijzing zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een handig voorgedrukt verwijsblok ontwikkeld, toegespitst op de behandelingen die de TCV uitvoert. Wij sturen het u graag toe. Verwijst u liever digitaal? Dan kunt u op onze site eenvoudig het verwijsformulier invullen.

Contact

Voor een verwijzing kunt u bellen naar: 0172-472200.
Dit nummer is ook bereikbaar voor intercollegiaal overleg.

Tandheelkundig Centrum Vitalis
Dotterbloem 1
2408 LA Alphen aan den Rijn
Email: info@tcavitalis.nl