SureSmile

Voor de glimlach die u altijd al wilde!

Een stralende glimlach was nog nooit zó makkelijk te krijgen. Dankzij de Clear Aligners van SureSmile® heeft u in drie eenvoudige stappen de glimlach die u altijd al wilde.

  1. Stap één is een SureSmile®-consult bij Arend van den Akker (tandarts en gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde) of Anthony Nguyen (tandarts en gespecialiseerd in reconstructieve tandheelkunde). Op basis van uw wensen stelt een van hen voor u een behandelplan op maat op. Daarna maakt hij met een kleine mondcamera een digitale scan van uw mond. Op basis van deze gegevens worden uw persoonlijke Clear Aligners gemaakt. Dat gebeurt volgens een geavanceerd proces, waarbij met behulp van lasers uitgesneden, gepolijste aligners met variabele vorm worden vervaardigd.
  2. Stap twee: ontvang uw op maat gemaakte Clear Aligners en voel hoe comfortabel draagbaar ze zijn. Extra prettig: dankzij het doorzichtige materiaal zijn de Aligners nauwelijks zichtbaar!
  3. Stap drie: ervaar hoe de Clear Aligners de correcties in uw gebit mogelijk maken. Dat gaat sneller dan u zou verwachten.

SureSmile®Aligners zijn het perfecte esthetische alternatief voor de zogeheten ‘brackets’ ofwel slotjes beugels. Ze zijn geschikt voor tieners en volwassenen, met kleine gebitsafwijkingen of complexere gebitsstanden.

Nieuwsgierig of SureSmile® ook iets voor u is?

Klik HIER voor voorbeelden.