Mondhygiënist

Specialist in tandvleesproblemen

Een aparte specialist voor tandvleesproblemen? Natuurlijk! Gezond tandvlees is belangrijk. Het is namelijk de basis van een gezond gebit, een mooie glimlach én een frisse adem.

Als u uw mond goed verzorgt, is uw tandvlees mooi roze en ligt het strak om uw tanden en kiezen. Blijft er echter tandplak of tandsteen op uw gebit zitten, dan kan uw tandvlees daarvan ontstoken raken. Met als gevolg: een vieze smaak in uw mond, een slechte adem en bloedend tandvlees. Uiteindelijk kunt u zelfs ook uw tanden en kiezen verliezen. Redenen genoeg dus om uw tandvlees goed in de gaten te houden.

Als uw tandvlees wat meer aandacht nodig heeft, staan onze mondhygiënisten voor u klaar. Zij zijn specialisten in het voorkomen én behandelen van tandvleesproblemen. Natuurlijk hebben onze mondhygiënisten een HBO-diploma op zak én de nodige praktijkervaring. Zij werken volgens de nieuwste technieken en inzichten en nemen alle tijd voor u.

Heeft u een afspraak bij de mondhygiënist? Dan brengt zij eerst de situatie in uw mond nauwkeurig in kaart. Vervolgens stelt ze een persoonlijk behandelplan op, dat ze uitvoerig met u bespreekt. In één of enkele behandelingen reinigt ze uw gebit vervolgens grondig. Natuurlijk krijgt u hierbij veel tips en tricks om uw mondverzorging te optimaliseren. Vertrouw er maar op dat ze zuinig op uw tandvlees is. En is de expertise van de parodontoloog wenselijk? Dan adviseert de mondhygiënist u daar bijtijds over.

Houd uw gebit schoon en uw tandvlees gezond. Onze mondhygiënisten helpen u er graag bij.