Kroon, inlay en brug

Alleen het beste is goed genoeg. Dat motto hanteren we ook bij de keramische restauraties die we voor u maken, zoals kronen, bruggen, inlays of facings. Om natuurlijke resultaten te kunnen garanderen, werken we met het Cerec-systeem: hét systeem als het gaat om CAD/CAMprestaties.

Om u een idee te geven: het Cerec-systeem bestaat uit een scanner, 3D-software en een computergestuurd slijpapparaat. Het systeem werkt heel comfortabel. U hoeft bijvoorbeeld niet meer te 'happen' voor een afdruk, uw gebit wordt zeer nauwkeurig 3D gescand.

Uw kroon is op dezelfde dag klaar, meestal zelfs al op de ochtend of middag van uw praktijkbezoek. Een noodkroon is daarmee dus niet meer nodig.

Om al dat moois te kunnen realiseren, hebben we een eigen ervaren tandtechnicus in huis. Komen we er in de praktijk niet uit? Dan hebben we de juiste connecties met andere tandtechnische laboratoria. Soms moet een kroon in een aparte sessie met u worden opgebakken. Dat is iets meer werk, ja. Maar daarmee bereiken we wel de mooiste resultaten. We zeiden het al. Met minder dan het beste nemen we geen genoegen.