Afspraak maken

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Dit betekent dat wij een strakke planning hanteren en dat ons hele team de behandeling heeft voorbereid en voor u klaarstaat bij aanvang van uw afspraak. Het maken van een afspraak is niet vrijblijvend en is altijd persoonsgebonden. Bij het maken van een afspraak stemt u automatisch in met onze annuleringsvoorwaarden.

U kunt een afspraak maken door te bellen met 0172-472200

Als een afspraak niet kan doorgaan, kunt u deze tot 24 uur van te voren annuleren door dit op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail aan ons door te geven. Het weekend en feestdagen worden hierbij niet meegerekend. Voor afspraken die om welke reden dan ook niet worden nagekomen of korter dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, moeten wij helaas kosten voor de gereserveerde kamer in rekening brengen: per tijdseenheid van 10 minuten bij de tandarts €15, bij de mondhygiënist €15 en bij de preventieassistent €11. Deze “verzuim-tarieven” zijn coulance tarieven en staan niet in verhouding met de werkelijke kosten. Bij een telefonisch gemaakte afspraak is de genoteerde tijd in onze agenda bepalend.

Het kan incidenteel voorkomen dat wij een afspraak kort vooraf moeten annuleren. Wij maken daarvan altijd een notitie, zodat u in de toekomst ook op onze coulance kunt rekenen.

Bent u niet in de gelegenheid geweest vooraf aan uw bezoek aan onze praktijk uw tanden te poetsen? Bij de balie kunt u terecht voor een tandenborstel en tandpasta.