Implantaat

Natuurlijk en comfortabel

Bent u een tand of kies kwijt en wilt u dat gat graag opgevuld zien? Kies dan voor een implantaat: een 'kunstwortel' van titanium. Zo'n implantaat heeft vele voordelen!

Het implantaat wordt als een schroef in uw kaakbot gedraaid en hecht zich zo aan uw kaakbot. Vervolgens groeit daar nieuw kaakbot omheen. Zo behoudt u een mooie kaaklijn.

Op dat stevige fundament kan vervolgens een kroon of brug worden bevestigd. Zo wordt het 'gat' in uw gebit opgevuld zonder dat hiervoor gezonde, aangrenzende tanden of kiezen beslepen hoeven te worden.

Zo'n kunstwortel kan ook een geweldig alternatief zijn voor een uitneembare gebitsprothese. Logisch. Een vaste constructie op implantaten oogt wel zo natuurlijk én is een stuk comfortabeler!

Onze tandarts-implantoloog Robin Hoogeveen werkt volgens de actuele wetenschappelijke inzichten. Natuurlijk worden daarbij de meest geavanceerde digitale technieken toegepast. De behandelplanning krijgt alle aandacht, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Een implantaatbehandeling is pijnloos, wordt wereldwijd al meer dan 30 jaar toegepast en is in meer dan 98% succesvol.

Meer weten over de mogelijkheden voor úw gebit?

Robin Hoogeveen informeert u er graag vrijblijvend over!